ineternetscan banner

Internet Scan

Vanuit ons beproefde ‘best practice’ model stellen wij vast welke rendementsverbeteringen voor je organisatie te realiseren zijn door beter gebruik te maken van het online kanaal.

Proceskosten
Uit onderzoek blijkt dat binnen veel organisaties het niet altijd helder is wat de bijdrage is van (online) marketing.
Er wordt aan suboptimalisatie gedaan, maar een scherpe helicopterview ontbreekt nog al eens. Vaak worden diverse middelen ingezet, zoals SEO, SEA, Social Media en Email- marketing zonder echt te kijken naar welke middelen echt zinvol zijn voor het halen van de ondernemings- en sales- doelstellingen.

De onderwerpen die bij de Internet Scan geanalyseerd worden zijn;

Techniek
• Deze technische aspecten van de scan geven inzicht in hoe je website ervoor staat wat betreft online vindbaar heid en bereikbaarheid binnen Google de belangrijkste zoekmachine in Nederland.

Content
• Content is oa. belangrijk voor het bereiken, boeien en binden van de doelgroep en een goede zoekmachine score. In deze scan worden de basiselementen onder- zocht.

Concurrentie
• De scan laat zien wat je positie is t.o.v. je belangrijkste concurrent(en).

Resultaten
Je verkrijgt inzicht in:
• De mate van volwassenheid van je online presence.
• De positie t.o.v. je belangrijkste concurrent(en).
• De optimalisatiemogelijkheden in volgorde van belangrijkheid.

Revenue Creative is onafhankelijk specialist in digitale marketing. Revenue Creative helpt organisaties nieuwe klanten aan te trekken door het ontwikkelen van een digitale marketingstrategie en het uitvoeren van effectieve marketingprogramma’s.

Wil je meer weten?