Werkwijze

1. Verkenningsgesprek
Graag leren we jou en je organisatie beter kennen. Echt kennismaken doen wij in een goed gesprek. Samen nemen we jullie marketing onder de loep; wat hebben jullie tot nu toe gedaan en wat heeft dit gebracht? Wat willen jullie bereiken en wat zijn mogelijke routes naar succes?
2. Internetscan - Analyse
De informatie die jij met ons deelt combineren we met de analyse uit onze internetscan. Zo ontstaat een duidelijk beeld van jullie marketingproces, het gebruik van digitale marketingmiddelen en – kanalen en het groeipotentieel dat aanwezig is.
3. Business case presentatie
Onze bevindingen presenteren wij in de vorm van een business case. Je krijgt antwoord waar waarde wordt gecreëerd in het proces en hoe je marketingeuro rendeert. Hierdoor maken wij inzichtelijk hoe jouw marketing meetbaar en afrekenbaar wordt en direct bij gaat dragen aan je ondernemingsdoelstelling.
4. Actieplan - werkvoorstel
We vertalen de business case in een activiteitenplan om vanuit jouw situatie de komende periode je doelstelling te halen. Hierdoor koppelen we strategie direct met de uitvoering, hanteren we een verbonden aanpak en brengen we focus aan.
5. Implementeren - Uitvoeren
Als jouw partner krijg je de beschikking over een hele marketingafdeling met alle vereisten aan vaardigheden, middelen en kennis die samen met jou de activiteiten gaan uitvoeren. En dat voor een vaste prijs.
6. Meten, rapporteren, bijsturen
Onze data en digital specialist monitoort tijdens het proces en geeft advies waardoor we weten wat werkt en wat niet, en bijsturen om de doelstellingen te halen.

Ons onderscheidend vermogen

Wij maken marketing meetbaar en afrekenbaar en hanteren hiervoor een afwijkend business model dan de traditionele marketingbureau’s.
  • Wij stellen jouw klant centraal en verdiepen ons in jouw organisatie;
  • Wij verbinden de strategie direct met de uitvoering;
  • Wij koppelen de marketing aan jouw ondernemingsdoelstelling om de actie’s een directe bijdrage hieraan te laten leveren;
  • Geen afzonderlijke delen meer maar één verbonden aanpak gericht op het realiseren van de doelen;
  • Gedeelde heldere doelen door een kwartaalplanning;
  • Een vaste prijs per maand voor een compleet team aan marketingspecialisten incl. software en tooling;
  • Een resultaatgerichte mindset op het realiseren van doelen;
  • Het ontzorgen van alle marketingactiviteiten via een vaste contactpersoon.