Mrout

Marketing outsourcing

 

De digitale wereld ontwikkelt zich razendsnel. Marketing is data en analyse geworden, werken met de nieuwste technologieën en constant inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen. Bij Revenue Creative geloven we dat een sterke digitale strategie de basis is voor succesvolle marketing. Deze vertalen wij naar een roadmap die aansluit om jouw organisatie te laten groeien.

Marketing is zo goed als de slechtste schakel in de keten. Afhankelijk van de verdeling van activiteiten tussen jouw organisatie en Revenue Creative wordt uitvoering gegeven aan de verschillende activiteiten uit het kwartaalplan. Middelen en kanalen worden verder ontwikkeld, relevante tooling ingericht. Bij Revenue Creative beschik je over je eigen marketingteam van specialisten, onder regie van je vaste contactpersoon, die alles voor je in de juiste dosering samen laat komen, als een dirigent van een orkest.

Zo hebben we een marketingstrateeg, designer, copywriter, advertising specialist, webbouwer, data-analist, zoekmachine specialist, online marketeer en campagne managers binnen ons team voor je aan het werk om jouw doelstellingen te halen.

Zij zorgen voor een geoptimaliseerde website voor betere vindbaarheid, voor relevante content, voor aansluiting van online met je offline marketingactiviteiten, voor verhoging van het verkeer op je website, conversies, meer bereik met je socials, een beter ingericht proces en uiteindelijk qualified leads en klanten die fan worden van jouw organisatie.

Op basis van verkregen data en inzichten wordt bijgestuurd om doelen te halen. Per kwartaal wordt besproken wat de voortgang is en welke resultaten er geboekt zijn. En dat voor een vaste prijs per maand inclusief software en tools.