Skip to main content

Is jouw marketing winstgevend? Marketing kan zo goed als de slechtste schakel zijn in de keten. Het is belangrijk dat het geen losse onderdelen zijn, maar een samenhangende aanpak van marketingactiviteiten. Bijvoorbeeld wat als advertenties in Google veel verkeer opleveren, maar de bezoekers vervolgens niet op de juiste pagina terecht komen? Wat als er call-to-action knoppen ontbreken op je website? Of de content die je maakt niet waardevol genoeg is? Wat als je een lead genereert, maar je deze te vroeg belt? Of als je deze lead niet effectief bewerkt van marketing tot sales qualified lead? Het hele online pad moet kloppen en elkaar versterken.

Hieronder zetten wij alle voordelen van marketing outsourcing voor je op een rijtje:

  1. Marketing winstgevend maken

Marketing; veel bedrijven hebben het simpelweg te druk of hebben niet de juiste mensen daarvoor in dienst. Het uitbesteden van je marketing activiteiten en je marketing winstgevend maken, kan dan een oplossing zijn. Bij outsourcing van je marketing aan een extern bureau, breng je jouw marketing onder bij experts. Copywriter, sociale media specialist, merkstrateeg, vormgever, marketing automation specialist en technicus. Zo ben je in staat alle elementen van marketing met elkaar te verbinden, ze optimaal samen te laten werken en elkaar te versterken. Het marketing bureau kijkt ook naar de positionering en de bedrijfsdoelen en komt met een passend marketingplan om door middel van een effectieve marketingstrategie deze bedrijfsdoelen te realiseren. De marketingactiviteiten worden gemonitord en bijgestuurd. Meten is weten. Dit is de enige manier naar winstgevende marketing die compromisloze resultaten oplevert. Niet eenmalig maar keer op keer.

  1. Actieve inzet

Door gebruik te maken van marketing outsourcing is er een andere partij die jou scherp houdt. Deze externe partij zal er voor zorgen dat jouw marketing winstgevend wordt. Daarbij hebben zij soms input nodig van jou en zullen daar actief naar vragen. Hierdoor wordt het steeds actief opgepakt en blijft het niet onderaan het lijstje staan.

  1. Nieuwe frisse blik

Door een externe partij in te zetten voor jouw marketingactiviteiten, wordt er ook met een frisse blik naar de organisatie gekeken. Vaak ben je zo gewend geraakt op de manier hoe jij communiceert als bedrijf en is het een gewoonte geworden om het op die manier te doen. Je ziet de kansen niet meer! Met Marketing outsourcing wordt er goed gekeken naar wat jij nu doet aan marketingactiviteiten doet en hoe dit beter en winstgevend gemaakt kan worden!

  1. Win-win situatie

Nu denk je misschien als ik mijn marketing uitbesteed dan gaat het voor een tijdje goed, maar hoe dan verder in de toekomst? Je kunt er natuurlijk voor kiezen je marketing voor altijd uit te laten besteden, maar het is ook fijn als enkele medewerkers in de organisatie snappen wat er gebeurt en enkele medewerkers er actief bij betrokken worden. Zodat zij ook verstand hebben van het winstgevend maken van marketing. Bij Revenue Creative nemen we niet alleen de marketing uit handen, maar leren wij ook jouw medewerkers hoe marketing winstgevend te maken.

 

Start Marketing Outsourcing met Revenue Creative!

Marketing is complex geworden. Alle onderdelen moeten nauw op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Het is daarom van belang het onder te brengen bij een bureau dat kijkt naar het gehele marketingplaatje.  Maak kennis met Revenue Creative, een jong innovatief Marketingbureau uit  Nijmegen!

Maak direct een afspraak:

Maak een afspraak

 

 

English